Jump to content

Corky67

Gjest
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    Biler!

Recent Profile Visitors

2894 profile views

Corky67's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Har liggende. Ta kontakt på 98210667
  2. Hei Har en liggende jeg. http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/79182-div-sierracosworth-deler-selges/
  3. Blei solgt ein RS200 rallybil for nesten samme pris som denne ut av Norge for ikke så lenge siden. Den hva ny restaurert og hadde mye historisk den også. Denne har vel også litt diskutert historie bak seg. http://www.rs200.org/forum/viewtopic.php?f=251&t=310 Så hadde jeg hatt 1.5 mill så hadde jeg kjøpt en annen en som hva litt mere komplett
  4. Corky67

    Vingebil-ulykke.

    Det hva nok under løp det skjedde. Hva under bakkeløp i Vikersund.
  5. Har kanskje ett komplett anlegg med 2 bak potter til salgs snart. Begge bak pottene er 4" , men den enne potta er vinkla ned (diesel look) Hører i fra deg vis dette er av interesse.
  6. Noe nytt her??? Ser at Opel klubben har lagt ut på Facebook. Har Ford klubben gjort dette?
  7. Hehe jeg må le når jeg leser sånne tråder. Her er det som AFR sier at det er nok en grunn at de anviser til at den SKAL monteres på motoren når den står rett vei. Er jo litt sånn at bruksanvisning og råd ikke skal følges og når ting går galt så er produkte dårlig og det er jo aldri bruker feil. Men ville nå gått for en bunnpanne med større volum når du skal ut å kjøre på bane. Synes nå den orginale bunnpannen rommer for lite olje mengde i utgangs punkte.
  8. Bruker G19 på min har både bunnpanne og skvalpekammer fra han. Er meget fint arbeid som han gjør. Hva meiner du med at du har hørt litt forskjellig om G19 og Burton?
  9. Denne hadde ikke jeg sakt nei til [emoji7][emoji7] Ett smykke av en motor. Blir fort den tøffeste gutten i gata med en sånn. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...