Jump to content

cthansen

Gjest
  • Posts

    1022
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cthansen

  1. Scorpio 2,9i Ghia I hovedsak 87-91mod, men 92-94 er også av interesse. Send meg en mail med bilder(!) og info hvis du har noe interessant. Rep. objekt kan også være aktuelt. Mail: charlie_tango@hotmail.com Chris Hansen Nordland 92621792
  2. Ser om jeg rekker å sjekke livet etter jeg er ferdig på jobb kl. 21.00:). Blir desverre ikke med Forden, men..
  3. MT75 har ikke løst clutchhus så du ma ha en V6 kasse. T9 har løst hus.
  4. Jeg har to 87 modeller og begge de har 4 toms originalt. Måtte frese ut for å få plass til 5,25 toms. Men var å plukket på en 85 modell ghia og den hadde 5,25 tommere og det var ikke gjort noe med hullet...
  5. Ja, spørsmål som i overskrift, er dette mulig? Noen som har gjort det?
  6. Er jo godlyd originalt på V6'ern Er lite sportseksos å oppdrive til Scorpio. Like greit å bygge selv.
  7. Jeg kjøpte hos Ford i fjord. Har 2 sett nå Jeg kan gi deg et tips, ring til bildemonteringen på Fauske. De hadde for kort tid tilbake en stående med de utbyggerne.
  8. Fin bil! Men, 98 modell med 95 front?
  9. Original tank dette? Som er flyttet til siden ?
  10. Det er jo en grei deal da Hvor kjøpte du filter og pakning?
  11. Det ligger sansynligvis ledningsnett klart bak dashbord og til sikringsboks. Jeg trengte bare ha bryter og rele. Om det er ledning fram til lysa ut fra sikringsboks har jeg imidlertid ikke funnet ut. Jeg har da 87mod.
  12. Er samme lyktene ja. Hva er problemet med displayet i taket. Mener hjernen til "bilen i dashbordet" ligger bak dekselet som er ovenfor pedalene. Tror eneste sammenheng mellom de er at når tempen har gitte grader så kommer det gul og rød snøstjerne(?) i dashbordet.
  13. Jeg har ikke ødelagt noen på mine to Scorpioer, men nå driver ikke jeg å burner så mye da
  14. Noen som vet om nettsider med information av de to siste generasjonene av Escort? Eventuelt brosjyrer el. lignende. Er interessert i å vite litt teknisk angående motor og noe om utstyr osv. Takk..
  15. cthansen

    Sikringsboks

    Hvordan kommer man seg under sikringsboksen? Skal koble til en ledning.
  16. Jeg har nettopp kjøpt 20stk til min bil. Koster som nevnt 70-80kr stk, men fikk de for 50kr stk på Ford i bodø. Har hørt med forskjellige dekkverksteder rundt, men ingen andre enn Ford som har de. Ble sagt på Ford at det er de eneste som er godkjent på hvertfall RS-felgene. Hvis du må kjøpe nye så spør etter litt rabatt.
  17. Er det sånn spoiler som ligger heilt inntil bakluka?
  18. Sjekket drivstoffkuttbryter i bagasjerommet?
  19. Jeg har ingen erfaringer selv, men en jeg jobbet sammen med sa han merket forskjell med åpent filter på hans VAG TDi. Denne er i tillegg chipet.
  20. Jeg hadde jordingsfeil på scorpioen. Koblet fra ledningsnettet ned til hengerkontakten og alt var i orden, så hvis du har hengerkontakt kan vel det være verd og sjekke.
  21. Akkurat sånn bil jeg ønsker meg.... Gratulerer med kjempefin bil! Og bildene er bare helt fantastisk bra!
  22. Nytt, brukt? Hva er du ute etter? Som nevnt overfor så er mekonomen greit for nye deler. På www.bruktbildeler.com kan du søke over mange av landets bilopphuggerier etter det du vil ha.
  23. Synes spoilern var litt for smal for Scorpioen. Med rett bredde hadde det vært tøft. Refleksplata der er til kombi som er smalere bak enn sedan.
×
×
  • Create New...