Jump to content

jensspeed


Bdt

Recommended Posts

Han driver ikke nettbutikk eller noe sånnt, dessuten er han en litt eldre flink kar som har mye å gjøre ifra før, er ikke sikkert han bryr seg så veldig om siden sin

 

tipper jens har mer enn nokk å gjøre,uten en fancy hjemmeside,telefonen ringer vel mer nokk som det er tror jeg...

Link to comment
Share on other sites

en skikkeleg ryddig og innholdsrik webside øker jo sjansen for flere kunder. kunder som kansje bare er ute etter motordeler, og ikkje at han skal bygge motor til dei. dette er jo muleg å tene penger på i tillegg til motorbygginga hans..

Eg for min del pleier å sjå kor seriøse firmaene er ut i fra kor gode heimesidene deira er. slik som burtonpower for eksempel ;)

Link to comment
Share on other sites

en skikkeleg ryddig og innholdsrik webside øker jo sjansen for flere kunder. kunder som kansje bare er ute etter motordeler, og ikkje at han skal  bygge motor til dei. dette er jo muleg å tene penger på i tillegg til motorbygginga hans..

Eg for min del pleier å sjå kor seriøse firmaene er ut i fra kor gode heimesidene deira er. slik som burtonpower for eksempel ;)

 

 

Blir ikke det litt som å se på bilene som står parkert utenfor datafirmaet du evt, vurderer å kjøpe PC av.

 

Er Ahmed Bayjoo den ukompetente løken fordi han ikke har side i det hele tatt ?

 

Ofte har jeg ringt til disse "data"gutta med fancy hjemmeside, men når man begynner å spørre inngående om delene så vet de sjelden mer enn det som står i en eller annen brosjyren eller på en annen nettside fordi de er flink med data og svært sjelden like flink med det de faktisk selger.

Slik er det selvsagt ikke med folk som vet hva de holder på med (og ikke tror de vet, sånn som så alt for mange dessverre gjør) som f. eks. Jenspeed.

Hovedproblemet med inkompetanse er at innehaveren sjelden er klar over dette selv. Vedkommende fortsetter derfor sitt virke med å ødelegge for alle dem som tar kontakt.

Link to comment
Share on other sites

Guest EscortGhia

Ofte kan det vel være like greit å gi F i en bling-bling hjemmeside, med mindre man har ressurser til å ta seg av de henvendelsene som kommer der. Sikkert like effektivt for vedkommende å bare ha ei hjemmeside med kontaktinfo, samt ei enkel side med bilder og priser på det man driver med. Trenger igrunnen ikke noe mer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...