Jump to content

Jonny.B

Gjest
  • Posts

    1072
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jonny.B

  1. Er det mekaniske ventilløftere på disse? Husker att isuzu motoren som stod i Opel ble sånn,der var ventilklaringen for liten,så vi måtte shimse om til mere klaring.
  2. Vet faktisk ikke hvordan jeg legger ut bilder her etter att Photobucket forsvant☺️ Jeg bruker alt av det orginale ledningsnettet,ingenting synes fra motorommet,og jeg kan plugge inn orginal ECU når jeg måtte ønske,men må bytte dyser isåfall,da Haltech ikke støtter lavohms dyser. Kjører du L6 Styring,så må ledningene på TPS sensor byttes om pga att den virker motsatt,men anbefaler å bytte til L8 TPS sensor,enklere å bedre løsning. Elite 1000 er helt sikkert en bra løsning,men tror den er for stor til å få plass i orginal ECU.
  3. Sprint 500 passer perfekt,kjører med det selv,og har montert til flere. Tenkte å prøve Elite 550 nå,mener det skal gå.
  4. Tenk deg om flere ganger før du bytter til ARP og stålpakning. Bruker selv orginale strekkbolter og 4lags stålpakning,og er godt fornøyd med den løsningen. Fiberpakning og strekkbolter er nok den løsingen som gir minst bekymringer.
  5. Tok full gjennomgang på fruens Focus RS mk3,alle dørene,gulvet under baksetet og hele bagasjerommet,ble som en ny bil. Og på kjøpet får man den kvalitetslyden når man slår igjen dørene,og ikke den billige blikkboks lyden.
  6. Best virkning er få dempet direkte mot dørplatet,Ford har ikke brukt en eneste matte fra fabrikk. Men du kan også med fordel legge på ekstra mellom dør og dørtrekk.
  7. Måtte finne tilbake min gammle orginal sensor,den fra Burton viser aaaalt for mye. Prøvd å bestille ifra Ford?
  8. Prøvde Dension adapter i en Ranger 13 modell,det funket perfekt. Da med K8 fil innlagt i Dension boksen. Men det er ikke uvanlig å måtte prøve forskjelige typer filer for å få ett bra resultat.
  9. Får egne kabelsett som støtter ryggesensorer,kobblet flere av disse i Mondeo. Er en egen liten høytaler i kabelsettet.
  10. Foruten att det behøver å ha noen sammenheng,så har Mondeo noe dårlig ledningsnett,har funnet ledningsbrudd på ABS sensor ledningene under lokariskjerm/under hovedlykt. Har og vært utsatt for att det faktisk var feil på magnetfeltet på ett nytt hjulager,dog på en Mercedes ML.
  11. Tenkte å legge inn en ordre der selv på Motul olje.
  12. Kan få feilmld på motorstyring ved fjerning av kat også,mottrykket blir så lavt att turboen lader for mye og deretter setter ECU feilmld på høyt ladetrykk. Mulig det går på Ford,men det går iallfefall ikke på Audi / VW.
  13. Har montert noen av disse i Mercedes,synes kvaliteten er dårlig,treig,ufølsom touch skjerm og merkbart dårligere DAB dekning på de,DAB antennen går inn via USB på spilleren,så er litt verre å finne antenne som passer også. Har uten tvil gått for ett kjentere merke.
  14. Har faktisk måtte ha brukt H4 pære for å finne ut problemet noen ganger også:-)
  15. Virker da som Haltech da her ett meget bra grunnmap for kaldstart. Jeg har bare finpusset på mitt,egentlig bare for egen interesse,og den starter og går klokkerent i alle tempraturer,har prøvd ned til 15 minus. ikke noe lugging og kenguru oppførsel,bare sett bilen i gir og kjøre. kan starte bilen når som helst foruten å berøre gasspedalen. Har og lagt in map på tomgangsregulatoren,så ved kald motor går den ca 1500 omdr høyere,til den gradvis går ned til ønsket hastghet,i takt med att vanntempen stiger.
  16. Du trenger ikke den phantom antenne strømmen vist du skal bruke takantenne og splitter nei.
  17. Går greit det,men som sagt over her,splitteren må ha 12volt,men den kan hentes fra tenningstrøm,finner den lett fra sikringsboksen. Men for att splitter skal funke,så må den eksisterende antennen være en vanlig passiv type,ikke aktiv.
  18. Jonny.B

    Turbovalg

    Erik Marklund på MCXpress Sverige,verdenskjent for sine turbosatset til snøscooter,bruker bare 16T på sine KIT som leverer opp til 300 hk. Han bestiller 1000 stk 16T i slengen :-)
  19. Dension sitt usb adapter har ikke phantom støm på antenne utgangen,så derfor er helt nødvendig å bruke en antenne som har separat strømforskyning. Skal man bruke Funke antenne på Dension,så må man kobble imellom en phantomstrøminserter på antenne utgangen. Men som det nevnes,Dension sin egen antenne er bra.
  20. Prøv å søk på Dension EXT2CP2Koster 395kr hos bilradiospesialisten.
  21. Tipper han kan lade gjennom original utaket nå også,vil tro montøren har brukt en Y—forgrening på baksiden. Men får å få lyd inn,må dension adapterte være frakoblet,eller bruke den dingsen som man får kjøpt som ektstra utstyr,
  22. Finnes USB kontakter som er splittet,så tilkobblingen av dension sin usb adapter blir tillkobblet under den orginale USB utaket,pga av att da blir kabelen ikke synlig,og fremdeles er USB utaket ledig. Finnes en dings til Dension adapeteret med en bryter,så du kan slå over vist du fks vil spille fra en minnepenn.
  23. Du har ikke trykk i kjølesystemet ditt? Har sett missfarging av plugg ved deffekt toppakning,som også kan forårsake fjusk og tull.
  24. Hva er egentlig en korrekt actuator? Bruker selv en 2stegs ladetrykks styring ifra turbosmart,men opplever att ladetrykket er 100% stabilt i steg 2 modus,altså regulert,men uregulert så synes jeg trykket kommer veldig treigt mellom gearene,bilen oppleves som en helt annen i steg 2 modus,og det er jo vel og bra,det er jo litt av poenget med å ha en bryter i bilen for trykket,men problemer er som sagt når det er kun grunninstilt ladetrykk,og da er det vel actuatoren som er problemet.
×
×
  • Create New...