Jump to content

Complexity

Gjest
 • Content Count

  907
 • Joined

 • Last visited

About Complexity

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  Troms
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

5165 profile views
 1. Hadde registerhavari på min Sierra Doch, og det var en helt lydløs affære. Motoren bare stoppet. Så ville ikke utelukket det iallefall. Men kjedet på TDCI motoren skal være temmelig holdbart og man hører sjelden om havari til tross for 300 tusen pluss km. Har du kjørt langt med den?
 2. Haha den reklamen der fra Ford gjorde bare vondt.. Ford burde virkelig revudere reklameteamet sitt, har jo bare kommet tull fra dem i det siste. Tesla viser jo at man ikke trenger å bruke penger på reklame bare man lager en god nok bil. Er vel ikke brukt en krone på reklame av Model 3 men fortsatt mest solgte bilen i norge i år. Men Ford gjør riktig med å satse på SUV, for det e jo det folket vil ha. Bare synd at Model Y kansje kommer dem i forkjøpet og tar markedet i Norge der og (selv om den ikke ser spesielt pen i forhold til Ford'en) Dog er vel ikke Norge Ford bryr seg om, men heller USA.
 3. Ville vært utrolig tungvindt å måtte koble fra batteriet hele tida. Batteripolen blir slitt, stereoanlegg glemmer kanalene, automatkassa må lære seg ting på nytt (om man har automat) Så bare å sette på klemmene og lade.
 4. Den kan bli riktig snasen i rett konfigurasjon
 5. Med litt styling så er Cybertruck rimelig bad-ass ut spør du meg.. Tror ford og alle de andre blir litt glemt bak Tesla for tiden.
 6. Kudos til Tesla for å tørre noe slikt da. Ser helt grusom ut. Men utseende gir helt vanvittig mye PR og det ryr inn med bestillinger. Og Musk har vel sakt at de har planer klar med en "normal" pickup om denne skulle floppe. Men spesifikasjonene er jo rå da. 2.9 sekund til 100km/t selv om bilen veier nesten 3 tonn? Og 800km rekkevidde. Og jeg er himla nysgjerrig på den elektriske ATV'en de viste.
 7. Syns den ligna utrolig mye på en hvilkensomhelst Mazda suv. Både CX 3 og 5. At begge promoteres med omtrent samme rødfarge hjelper heller ikke. Virker å være en helt kurrant bil, men de kunne så ****** droppa mustang navnet.
 8. Mondeo Selges https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161355671
 9. På en kald norsk vinter som vi har i norge burde man ha så mye rekkevidde som mulig tilgjengelig. Går sabla mye strøm til oppvarming når man ikke er plugga i. Klarer Ford 150kW hurtiglading som de sier så burde man si seg fornøyd. Selv om Tesla Model 3 klarer 250kW så er det i praksis noe man nesten aldri vil oppleve. Kjørte min iskalde Model 3 til en 50kW Circke K lader i dag (var vel -7 ute) Fikk rundt 16kW de første 5 minutta før det faktisk begynte å bli littegrann temperatur i batterien så den kunne justere seg opp til rundt 25kW, hvor det tok ytterligere 5 minutt før den klarte å komme seg opp til 40kW. Nå er de fleste slike 50kW "hurtigladere" bare 120A, så ved lav batterispenning vil man aldri oppnå 50kW uansett. Har heldigvis 56 mil WLTP, og det trengs når man ikke har mulighet for å lade hjemme på vintern og alltid vil ha 22 grader i kabinen når man skal noen plass.
 10. Edit: ble bare traurig med understellsbilder her så fjerna dem.
 11. En dag må du nok stige inn i fremtiden du og
 12. Ja det har skjedd veldig mye på 15 år. Men det som virkelig solgte meg var ytelsen. Var litt andre boller å gå fra 115hk til 400hk At bilen kjører selv mesteparten av tiden gjør den ikke mindre kul heller, men de fleste nyere biler har vel tilsvarende systemer i dag. Ser at den mondeoen har 1.4 kilowatttimers batteri. Tro hvor langt man kan kjøre på kun elektrisk da? Er jo knapt større enn hva man har i mobiltelefoner i dag (høhø).. Men alle moderne biler burde har noe form for batteri eller kondensator for å ta vare på spillenergi. Ikke bare vil forbruke minke men man sparer og mye bremser. Liker veldig godt utseende på moderne Mondeo. Ser skikkelig amerikansk og røff ut.
 13. Den stygge kladden til venstre er en bil som får Mondeon til å føles ut som en veteranbil Holdt faktisk på å kjøre i en lyktestolpe første gang jeg kjørte Mondeon igjen etter jeg fikk Teslan. Blir fort uvant å brukt mer enn 1 pedal. Veldig spent på hva Ford leverer av Elbil i framtiden. Kansje man får en elektrisk Mondeo en dag også.
 14. Blir vel litt som å banne i kirka dette kansje Står på stylter begge to, men er kun det som funker her i nordnorge.
×
×
 • Create New...