Jump to content

Complexity

Gjest
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

About Complexity

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  Troms
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

5219 profile views
 1. Alle vil ha SUV ja, og mange Model 3 eiere kommer nok til å bytte over til Model Y når den kommer. Selv om jeg bare er 30år så merker jeg at det er litt tungt å komme seg inn å ut av Model 3 til tider. Den er lav.. Den løfter heldigvis opp rattet når man setter den i park så man kommer seg letter ut og inn uten at rattet blir i veien. Renault Zoe blir litt bil i annen klasse.. Ikke kan den lade på IT nett (som omtrent alle i norge har hjemme) uten en ekstra trafo heller.. Men kudos for 22kW 3fase lading. Kun eldre Tesla og Zoe som har såppas med power på trefase.
 2. Ja var ganske slappe tall.. Min Model 3 LR AWD ble levert med 0-100 tid på 4.6 sekund, men har via gratis oppdateringer skrellet det ned til 4.1. I tillegg kan jeg betale litt til Tesla og shave det ned til 3.7 sekunder om ønskelig.. https://itavisen.no/2019/12/18/kan-du-oppgradere-ny-model-3-ytelsesoppgradering/ Og dette er ikke en performance utgave engang, bare standardmodellen med awd og største batteri. Så Ford burde virkelig klare å levere under 7 sekunder på en "Mustang"..
 3. Er helt fantastisk de bilene ja. Fattern kjørte rundt i en sånn i maange år, og han brydde seg aldri om noe vedlikehold. Bilen bare gikk og gikk. Jeg tok ett oljeskift på den etter han hadde eid den i 7år da jeg synes det var litt for ille å neglisjere den helt, men det var vel det eneste oljeskiftet den fikk i hans eie. Bilen gikk som en klokke da den ble solgt for 4-5 år siden og ifølge vegvesenet er den fortsatt på veien. Utrolige biler (dog ikke de peneste. Bilen hans var og rød men grunnet manglende behandling var den helt rosa på slutten)
 4. Skal man specce en Mach-e så er det noen rare ting jeg stusser på.. Velger man AWD så står det at rekkevidden er på 540km WLTP - men i skriften under står det at det gjelder Long Range RWD modellen.. Altså en helt annen bil? Ytelsen på AWD nevnes å være under 7 sekunder - men i skriften under står det at det gjelder kun gjelder GT modellen...? Greit nok at spesifikasjonene ikke er komplett enda men jeg synes det er litt merkelig å skrive det slik. Porche Taycan Turbo er en rå bil, men til den prisen så er det litt skuffende at den har kortere rekkevidde enn Nissan Leaf.. og 42% kortere rekkevidde enn Tesla Model S..
 5. Hadde registerhavari på min Sierra Doch, og det var en helt lydløs affære. Motoren bare stoppet. Så ville ikke utelukket det iallefall. Men kjedet på TDCI motoren skal være temmelig holdbart og man hører sjelden om havari til tross for 300 tusen pluss km. Har du kjørt langt med den?
 6. Haha den reklamen der fra Ford gjorde bare vondt.. Ford burde virkelig revudere reklameteamet sitt, har jo bare kommet tull fra dem i det siste. Tesla viser jo at man ikke trenger å bruke penger på reklame bare man lager en god nok bil. Er vel ikke brukt en krone på reklame av Model 3 men fortsatt mest solgte bilen i norge i år. Men Ford gjør riktig med å satse på SUV, for det e jo det folket vil ha. Bare synd at Model Y kansje kommer dem i forkjøpet og tar markedet i Norge der og (selv om den ikke ser spesielt pen i forhold til Ford'en) Dog er vel ikke Norge Ford bryr seg om, men heller USA.
 7. Ville vært utrolig tungvindt å måtte koble fra batteriet hele tida. Batteripolen blir slitt, stereoanlegg glemmer kanalene, automatkassa må lære seg ting på nytt (om man har automat) Så bare å sette på klemmene og lade.
 8. Den kan bli riktig snasen i rett konfigurasjon
 9. Med litt styling så er Cybertruck rimelig bad-ass ut spør du meg.. Tror ford og alle de andre blir litt glemt bak Tesla for tiden.
 10. Kudos til Tesla for å tørre noe slikt da. Ser helt grusom ut. Men utseende gir helt vanvittig mye PR og det ryr inn med bestillinger. Og Musk har vel sakt at de har planer klar med en "normal" pickup om denne skulle floppe. Men spesifikasjonene er jo rå da. 2.9 sekund til 100km/t selv om bilen veier nesten 3 tonn? Og 800km rekkevidde. Og jeg er himla nysgjerrig på den elektriske ATV'en de viste.
 11. Syns den ligna utrolig mye på en hvilkensomhelst Mazda suv. Både CX 3 og 5. At begge promoteres med omtrent samme rødfarge hjelper heller ikke. Virker å være en helt kurrant bil, men de kunne så ****** droppa mustang navnet.
 12. Mondeo Selges https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=161355671
 13. På en kald norsk vinter som vi har i norge burde man ha så mye rekkevidde som mulig tilgjengelig. Går sabla mye strøm til oppvarming når man ikke er plugga i. Klarer Ford 150kW hurtiglading som de sier så burde man si seg fornøyd. Selv om Tesla Model 3 klarer 250kW så er det i praksis noe man nesten aldri vil oppleve. Kjørte min iskalde Model 3 til en 50kW Circke K lader i dag (var vel -7 ute) Fikk rundt 16kW de første 5 minutta før det faktisk begynte å bli littegrann temperatur i batterien så den kunne justere seg opp til rundt 25kW, hvor det tok ytterligere 5 minutt før den klarte å komme seg opp til 40kW. Nå er de fleste slike 50kW "hurtigladere" bare 120A, så ved lav batterispenning vil man aldri oppnå 50kW uansett. Har heldigvis 56 mil WLTP, og det trengs når man ikke har mulighet for å lade hjemme på vintern og alltid vil ha 22 grader i kabinen når man skal noen plass.
 14. Edit: ble bare traurig med understellsbilder her så fjerna dem.
×
×
 • Create New...