Jump to content

Noen som kjenner til denne vingebilen?


Cosworth Racing1

Recommended Posts

Jo men ditta karosseriet skulle ikkje vært kræsja.altså dagens karrosseri. Derfor det blei gjort karosseribytte. Med en italiensk vingebil som faren hans tok inn. Har bekreftelse i fra selger på melding. Bilen er opplakkert grunnet matt lakk. I følge selger

Edited by isse
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Huff, trasig sak det der, men snart får du bilder i posten fra en tidligere eier, som bekrefter litt av hvert som den bilen har vært igjennom... En advokat som kan jobben sin, og som ikke lar seg bløffe av svindler, kjører denne saken fram til riktig resultat for deg garantert... Lykke til...

-05 Ford Focus 1.6 tdci

-88 Ford Sierra Cosworth

Link to comment
Share on other sites

Jepp venter på bilder. Blir da å samle i hop all informasjon. Har allerede snakket med advokat så vidt. Politi først,samle i hop alt av bevis. Så får advokaten også alle meldinger som beviser alt selger har løget om. Har vel rundt 50 meldinger som beviser ganske masse. Advokat og politi har sett noen av meldingene. Dei trekker faktisk på smilebåndet:) Men en stor takk til Tommen som tok kontakt med meg=) Men det tar vel lang tid som alt annart i ditta landet=)

Link to comment
Share on other sites

Ja dessverre må du regne med at dette tar tid... Husker T hadde denne bilen, og snakket med han like etter du hadde ringt... Sykt hvordan denne selgeren har øst utav seg med løgner...

-05 Ford Focus 1.6 tdci

-88 Ford Sierra Cosworth

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke en vis angrerett/frist ved bilkjøp?

antall dager el noe? uansett pris ?

 

Naf medlemskap og advokatene er vel greit i en sånn sak?

Er kanskje ikke noe "tak" i dem...

 

Da fikk jeg rett da , at han var fra en annen "planet" (juge-planeten :D )

 

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Tommen har fått ei meld som eg har videresendt til han, Han kan bekrefte galskapen i fra selger=)¨

At en cosworth har levd et hardt liv er ikkje nytt. Men her er det så mykje løgner som har dukket opp at det er sykt!!!

Skulle gjerne ha lagt ut heile samtalen. Men velger å ikkje gjør det siden det er en sak på gang..

 

Ja han er fra feil planet. Så rett så rett=) Angrefrist er greit, Men selger har pengene. Han skal f... ikkje få bil og penger=)

Edited by isse
Link to comment
Share on other sites

Skulle sjekke dinna først. Var ikkje den bra så blei det den i Kr.Sand området. Men bilen virket bra. Men der gikk eg på en skikkelig smell. For og si det sånn. Ga rundt det ja for bilen. Hadde alt som selger sa til meg stemt, hadde eg ikkje hatt problem med å betalt meir. Eg har veldig lyst å gå bilen skikkelig i sømmene,men har valgt og la den stå, det blir det rette syns eg. Så får man se utfallet.

Link to comment
Share on other sites

Hk er nok bare tull. Men er ikkje oppført noe i vognkort. Bilen er fagmessig reparert. Men selger har ikkje opplyst om skade. Selger har sagt at bilen har vært i familien siden den blei tatt inn til landet.Faren som stod for karosseri bytte som er løgn + en heil haug med andre løgner! Bilen er bra den.

Men selger har holdt tilbake så mykje info at det ikkje er til å tru..Rett og slett prøvd seg på en svindel.

Edited by isse
Link to comment
Share on other sites

Kunne forklart mykje her. Men siden det er ei sak på gang,aå må man holde litt tilbake;)

Mykje folk som leser her inne hehe

Pass på å ikke skade saken din med denne tråden. Trolig er det noen som leser den som kjenner selgeren og kan informere han.

 

Tidligere før kjøp ble du gjort ops på av andre her inne att det var mistanke om at bilen ikke var som opplyst. Om selger bruker advokat mot deg kan han bruke denne tråden til å si att du viste hva du kjøpte, selv om selger opplyser noe annet.

 

Som kjøper har du undersøkelsesplikt, og selger opplysningsplikt. Men om selger kan dokumentere att du viste noe, selv om han har påstått noe annet. Da taper du trolig saken.

 

Prøver ikke være kritisk, men heller å være til hjelp. Har som sagt tidligere hatt en slik Sak på bil, og holder nå på med to andre advokat saker. Så jeg har mye erfaring om hvordan advokater kan vri på ting.

Edited by kimsa
Link to comment
Share on other sites

Heldigvis følger jo ikkje denne utenomjordiske selgeren med på kjøpet? Viss bilen er bra hadde jeg tatt bilen for det den er og gitt f.. I alle historiene :-)

Jeg er egentlig litt med på den der..

+1 om det ikke er noe som ikke har blitt sagt enda om bilen.

Feks. lager 4 hjulspor i snøen, eller kaster ikke skygge e.l.

'78 Ford Escort Mk2 Gp.2 spec. med YB maskinist

 

eb00ad32.jpg

Link to comment
Share on other sites

I denne saken er det kommet litt synsing FØR kjøp, men selger har overbevist kjøper, og først etterpå har BEVISENE kommet fram, og sånt spiller jo en vesentlig rolle her... Vil tru kjøper har en god sjans til å heve kjøpet her uansett, siden det ikke er gått over 10 dager engang før bevisene kom på bordet...

-05 Ford Focus 1.6 tdci

-88 Ford Sierra Cosworth

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke du kommer til å komme noen vei med det her. Og beklageligvis er det ikke ulovlig å juge, du kan juge så mye du vil men du blir ikke straffet for det. Du som kjøper har undersøkelsesplikt FØR du skriver kontrakt og gir selger penger. En som selger privat har på ingen måte plikt til og binde opp disse pengene han har fått for bilen i 14dager, han kan bruke opp disse pengene minutt etter handelen. Det er ingenting som heter garanti på handel mellom private, og slettes ikke på en 25år gammel bil.

 

Jeg hadde tatt bilen som den er, og bare gjort det beste ut av det, for bilen ser fin ut, deler finnes det i bøtter og spann, så jeg tror du kommer til å bli veldig fornøyd med den bare du får ristet av deg følelsen av og bli lurt, så får du ta den her handelen som en lærepenge.

Edited by Dolk

-Rs Cosworth-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...