Jump to content

audun-eg

Gjest
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

About audun-eg

 • Rank
  Ford
 • Birthday 04/20/1975

Medlemsinfo

 • Bosted
  Ørland
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Ørland
 1. Hvilket merke viskere? Ofte at litt billigere viskere har litt hardere gummi, og da kan man få den skrapingen.
 2. C3 var vel automat-kasse? Aldri hørt om europeisk Granada med manuell 3-trinnskasse.
 3. IVDC er elektronisk styrte dempere som tilpasser seg underlaget, vekt og slikt. I tillegg er det 3 fasthetsinnstillinger. Normal, Sport og Comfort. Senke kan man ikke uten å bytte dempere.
 4. Den kom vel i 2008. Hvor mange Mondeo-modeller som ble levert med den, vet jeg dog ikke. Men som sagt, var ikke automat tilgjengelig på 2.2literen i det hele tatt før facelift i 2010. Den er vel ganske vanlig i de fleste utgaver etter 2010. Sannsynligvis med unntak av base-modellene med minst motor.
 5. 2;2 literen kom vel kun med 6-trinns manuell før 2010. Forresten en råsterk motor, og jeg har ikke hatt noe som helst tull med motoren på min. Jeg bruker Mondeoen som trekkvogn for campingvogn på sommeren, og den jobben gjør den helt glimrende. 175 hk / 400 (420) nm. Etter facelift økte effekten til 200 hk. Tror ikke dreiemoment økte, 2-literen er vel å finne som 116, 140 (136 det første året?) og 163 hester. Jeg ville hatt minst 140-hesteren. Mondeo mk4 er en relativt stor og tung bil. Forresten er det vel også slik at 1.8-literen er den motoren det har vært mest tull med, etter det jeg har lest og hørt.
 6. Original høyde da denne har IVDC demping. 17» vinterhjul. Dimensjon på dekk mener jeg er 215/55. Sommerhjula er originale 18» med 235/45.
 7. Mener det bare er å bytte/legge i noen skiver der det er slakk? De gjorde det på Fordverkstedet hos meg for et par år siden på min '10-modell. Ikke vært noe problem siden.
 8. Nytt år har gått. Mondeoen enda et år eldre, og gamla krever pleie. Påskeferie med knall vær er jo en ypperlig anledning til det. Ble drittlei vedarbeid, så jeg bestemte meg for å gi Forden litt pleie i dag. Vinterhjul da det bærer til fjells langfredag, men ellers godt fornøyd med pussen. Ble så inspirert at det blir en innvendig tørn i morra.
 9. Er ikke helt uvanlig. Kommer inn vann i demperne som naturligvis fryser når det blir kaldt. Du kan jo sjekke det ved å varme opp demperen med en hårføner eller noe.
 10. Du har jo dette: http://fordmondeo.norwegianforum.net/ Ikke det at det er voldsomt stor aktivitet der heller, men.
 11. 8 år er den blitt. Synes den holder seg brukbart.
 12. Km-stand på bilen har vel ganske stor betydning for hva man kan forvente å få. Ligger ei stasjonsvogn 2012 ute som har gått ca. 70.000km på finn til litt over 230k. Om selger får det, er jo en annen sak, men bør jo gi en pekepinn. Du kan jo også spørre forhandlere hva de vil gi i innbytte, for så å legge på 15-30.000, alt etter som.
 13. Det er det jeg mistenker ja. Dårlig kontakt ett eller annet sted. Er vel neppe en enkel sak å finne...
×
×
 • Create New...