Jump to content

LordSnick

Gjest
  • Posts

    1283
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LordSnick

  1. Har nye bremser på min, er da ikke noe problem med diamond cut der, ikke noe som subber eller noe
  2. Jeg måtte bruke den på min, funker fjell. Tett og fint nå i snart 3år.
  3. Mener å huske at regreim byttes på 100.000 hvis du har automat. Eller var det på forrige generasjon Mondeo motor?
  4. Hva er greia med de fjærene på grenrøret? Avlastning eller no?
  5. Møkk og generelt annen inngrodd skitt rundt sensoren i fangern kan også skape slike problemer. Hadde det på Mondeoen etter en vinter.
  6. 18" på den brune Taunusen eller? Så noe svært ut. Bra bilder!
  7. Er det denne typen? http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-ESCORT-SIERRA-COSWORTH-HIGH-PERFORMANCE-SUMP-GASKET-SET-/231679402811?hash=item35f12b233b
  8. Ser at de snakker om dette på s-max owners Club siden også. Received this in an email from the dealership today: Hi John, I finally have an answer on the reason for delay. Production has slowed up due to a number of globally constrained parts for the S-Max and Galaxy’s. The report doesn’t say which parts are constrained. Ford have said that they will continue to prioritise customer orders over and above static stock orders which is good News.
  9. Finnes vel ikke pakning til 4x4 motoren heller mener jeg. Kun til 2wd. Om man bestiller pakningssett til bunndelen så følger det med en tube med pakningsstoff.
  10. Mener å huske at de er ganske så like ja. Bytta i alle fall noen deler imellom en luke fra mk1 på den gamle sedanen jeg hadde.
  11. Sjekk om det finnes dokumentasjon på om regreim er byttet. Er hver 200.000 eller 10. år på 2 litern, vet ikke om det er samme på 1,8?
  12. LordSnick

    Elm327

    Kjøpte den jeg har på ebay. Modifiserte den også med bryter så jeg kan justere ting. Husker ikke hvilke selger, men kan se om jeg finner det ut. Edit ebay link: http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-V1-5a-OBDII-OBD2-USB-/181472263412?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a4096fcf4
  13. Går jo en del artige bygg i UK, med tanke på Fiesta mk1 med ymse motorer. Om man får det godkjent vet jeg ikke men, nesten så jeg fikk lyst til å kjøpe den..hehe
  14. Har helt kliss nye falken azenis 235/45-18 på min. ikke merket noe sporing ennå. Kjørt i ca 2 uker.
  15. Skulle akk skrive map, klarte å få samme feil selv etter motorvask. Oppførte seg helt likt som du skriver, tørke runde på mal så funka den heldigvis.
  16. Nå som det snør igjen så angrer jeg på at jeg lufta cossa på vei til jobben..
  17. Hmm 8stk 6x9" i taket..nesten litt høy rånefaktor
  18. Hei. Lurte på om man kan få nytt merke som sier "Titanium S" hos Ford. Finner bare "Titanium X" på ebay, da de har jo ikke denne modellen i England.
  19. Er jo en mulighet for at han som lager ELMconfig vet noe om dette.
  20. Får ikke fullført kjøp fra siden. Du kan legge til i handlekurven men du har ingen mulighet for betaling og avslutte.
  21. Eneste jeg er redd for er eksos, orginalt er jo ikke å få tak i. Har alt diskutert flere omganger med forskjellige kontrollører. Alle sier, ja dra på svendsen. Og da lurer jeg på hva er forskjell på svendsen og mongoose? De bygger det jo slik jeg vil ha det. Plutselig ok da liksom..
  22. Trenger du en delevasker? Gir bort en gammel oppvaskmaskin som små fusker litt. Hender den hopper over stoppfunksjonen så den kjører en ekstra forvask. Også går pumpa hele tiden da noe overvannsikring er slått ut. Hvis det er av interesse så befinner den seg på Skedsmokorset. Må hentes om du vil ha den. Ring eller sms på 93812615 Se også finn annonse: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=51840571
  23. Kom en rød escos i litt over fartsgrensa på vei inn mot Oslo rett føre Helsfyr i dag tidlig. SU43 regga med mørke felger, så veldig pen ut. Lå sidenav deg i mondeoen når du måtte bremse ned pga trafikk.
  24. Så denne utenfor jobben i forrige uke.
  25. Mine senkefjører til cossa har hhv 7 og 7,25 vindinger sånn til sammenligning.
×
×
  • Create New...