Jump to content

kh turbo

Gjest
  • Posts

    1460
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kh turbo

  1. Har nytt ford liggende i eske 91191499
  2. Jeg har endel vacum/ånderør liggende, sikkert map også, og kanskje noe mer jeg ikke har oversikt over;)
  3. Moongoose til Sierra cosworth 4x4 selges. 91191499
  4. kh turbo

    "juletre"

    Problemet var microbryteren, fikk festet den igjen så ble det velstand i juletreet:)
  5. kh turbo

    "juletre"

    Jeg får ta ut låsekassen og se på denne mikrobryteren da...
  6. kh turbo

    "juletre"

    Da har jeg handlet meg ny cosworth, en "urørt" 1990 4x4 med 150" dokumenterte km på telleverket. Biler er i svært god stand, ingen rust, eller oppblåste kanalskjøter eller plateoverganger, kan ta noen bilder senere, bilens tilstand er som å reise tilbake til 1990, med original eksos osv slik den kom fra fabrikk. MEN på juletreet som jeg kaller det i midtkonsollen lyser det at førerdøren er åpen selv om den ikke er det. Oppstartsmodus er helt fin, kun at den tror at døren er åpen.. Biler er så fin at dette er et irritasjonsmoment! Noen som har vært borti lignede, eller vet/tror hva det kan være? Slik jeg har lest med til bruker ikke dette systemet ikke bryteren som styrer cupelyset (dette fungerer fint), men har en egen bryter i dørlukke mekanismen??? Hjelp og tips mottas med takk:)
  7. Ring 911 914 99 Den er overhalt.
  8. Dette er em flott bil, er litt lysten på en sommerbil...
  9. Ring meg så ordner vi dette. 91191499
  10. kh turbo

    Efr 6258

    Ser hva du mener, skulle vært spennende å sett med speedsensor, hvor mye turbo må kompensere med turtall pga "blødningen" av air injectorene. Du har helt rett i at air injectorenene gir større grad av kontroll, ved hurtighet og presisjon av justeringen av ladetrykket. Jeg er er helt enig at man bør ha en wg klokke som er tilpasset det trykket man tenker som boost target, men med restriktor så SKAL man har nedadgående trykk på turtall slik at kompressorhjulet ikke overspeeder og kaviterer når man går tom for luft. T34 som sitter på nå peaker 2 bar i opptrekk og legger seg ned til 1 bar på "rødblink". Jeg ser for meg at dette vil bli tilnærmet identisk på EFR, da restriktoren fortsatt vil være 38 mm. Vi får teste oppsettet, fungerer det ikke tilfredsstillende så tester vi alternativer.
  11. kh turbo

    Efr 6258

    Utdyp gjerne Bjarte:) Jeg er åpen for nye tanker.
  12. kh turbo

    Efr 6258

    Ikke satt opp noe dato, holder på å samle deler, og motor skal settes sammen. Skal hente turbo på posten etterpå, synes ikke 13 000,- er så ille? Billigere en t34, og forhåpentligvis bedre;) Skal for øverig kjøre turbo smart wg med nippel på begge sider av membran, kjøre 14 psi statisk trykk og la air-injectorene regulere mottrykket. På denne måten fjerner man air-injektorenes bakdel, som er at man får maks trykk som wg klarer (overboost) om det blir feil i systemet. Jeg orker ikke bruke tid på å legge ut bilder via photobucket, det må da finnes noen bedre programmer i dag?!?!? Men det legges fortløpende bilder ut på KK motorsport på facebook
  13. kh turbo

    Efr 6258

    Multi map, er funsjoner for å lage "grunnmap" på vanlig måte, og jobbe seg videre med nytt map på hver 10 grad på tps.
  14. kh turbo

    Efr 6258

    Da har valget falt på en 6258 med ar.85 turbinhus. Sprut er kjøpt av volden og skal mappes på samme sted. Jeg tenker å mappe på e85, racefuel og pumpebensin da sprutet har mulighet for flere map.
  15. kh turbo

    Efr 6258

    Tenker du det er overførbart til cosworth motoren også for 6258 ar.64 RS 1000? Jeg har temmlig ville kammer i denne motoren, 651 mek piper kammer og toppen er portet Jens og med rustfrie ventiler og titan retainere mm. Bunndelen har omega wrc stempler i nicasil liners, Arrow 136 mm lange råder, longstuds, Cooper ringer, underspylingsdyser mm. Mountune rullespjeldet er innkjøpt for god og kontrollerbar respons og skal kontrolleres av life racing ecu med als, launch, girkutt, sikkerhets monitorering mtp egt og bbl. Tankene er om 4x4 manifoilen vil takle disse kammene? om den gjør dette så tenker jeg at ar.64 er et godt alternativ. er dog noe redd for at ar.64 er for trangt for als, men i fysiske mål er 6258 veldig lik T34 som jeg har nå og gpa bilene brukte i rally. De tok til og med frem et juksehus på ar.55, så da burde vel ar.64 duge? Jeg tenker ikke kjøre veldig høyt trykk på denne motoren da jeg ikke tror det blir nødvendig (1,6-1,7?) Det andre alternativer er 2wd manifoil med full ar.80 twin scroll. Jeg har lest meg frem til at MAD i uk ikke anbefaler 2wd manifoilen med EFR, men er usikker på om dette er med twin scroll. Planen er her og bygge om bøyen for klaring til topp og adapterplate fra t3 til t4 twin scroll. Det tredje alternativer er en peter G manifoil med t4 twin scroll.... men usikker på om denne vil tåle als. Tanker og erfaringer rundt dette tas i mot med takk... dette da det blir dyrt å feile. Det jeg heller mest mot er ar.64 da denne er nærme t34 i utførelse og enkel å få montert... er bare skeptisk til kammer og pulser.
  16. kh turbo

    Efr 6258

    Hei Er det noen som har testet bw efr 6258 på cosworth motoren? Alternativene er ar.64 singel scroll med 4x4 manifoil (t25 flens) eller ar.80 med twin scroll og 2wd manifoil (t4 flens) Jeg ønsker best mulig respons og max 400 hk med 38 mm restriktor. Skal kjøre bensin og mountune rullespjeld på ca 9 i komp. Vennlig hilsen Kjetil
  17. Beholdes og oppgraders:)
  18. Dette er råbillig, om det er sant som han skriver at det kun er brukt de beste deler. Bare en smidd veiv koster rundt 25 000,-
  19. Fordi som har lyst på en sterk kent motor har jeg en "1840 ccm tørrsump /fullsmidd" som er påkostet astronomiske summer som kanskje skal selges. Denne er hel ny, alt av deler rundt finnes også, kasse, radiator, slager, pumpe, tørrsumptank, mellomaksel osv. Denne er også bygget av ringspeed (Svein).
  20. Har etablert kontakt med en som kan lage... Etterhvert. Han er her inne, kanskje flere som kunne tenkt seg en slik bakstilling?
  21. Jeg husker for noen år siden at det var noen som laget/eller skulle lage 6 jigg for justerbarbakstilling. Ble dette noe av? Om så så er jeg interessert i å få laget en til rallybilen min. Kjetil Hauge Tlf 911 914 99
×
×
  • Create New...