Jump to content

janbanan

Gjest
  • Posts

    978
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by janbanan

  1. spotted en grisefin sølv/grå vingebil med hvite oz hjul og prøveskilt på shell på storgata i larvik for noen få dager sia. noen her sin?
  2. gratulerer så mye! håper alt står bra til med mor og sønn
  3. links betyr venstre på tysk.
  4. dekkskummet skal du vel kun bruke hvis du har punktert, for deretter å kjøre til nærmeste plass du kan få på et nytt dekk.
  5. janbanan

    Kjøpe Focus!

    hehe er ikke noe galt med den. men den er ikke til salgs lenger, har bestemt meg for å beholde den inntil videre.
  6. hehe, skal få tatt flere.. må bare få på sideskjørta igjen først. prøve å skjule de bedritne kanalene må jo få på rs fangerne også nå når sommeren kommer. kjørte på med 45-profil på dekka for å få bilen litt høyere pga rs fangeren er så lav foran. men felga passer heeeeelt perfekt. både i størrelse og med tanke på innpress. de fyller helt ut til skjermbuene. blei veldig bra. ingen subbing heller! så jeg må jo rette en stor takk til deg for hjula jo, jeg tenkte jeg skulle slå av an prat med ham neste gang jeg ser ham.
  7. var det mekanikeren fra Ford fortalte meg på telefonen. litt merkelig at det er på samme siden som den forrige caliperen gikk.
  8. skulle gjort det til å begynne med, i know... men det koster 2000 pr side. biltema kostet 650 pr side. hvis du ikke skaffer meg en fin pris da, hehehe blir vel til at jeg bestiller nye hos dere. så nå henger høyre bakhjul igjen. biltemadrit.
  9. Her skjer det ikke mye annet enn å få skuta eu-godkjent, har sliti litt med bremsene denne gangen. Men fikk bytta calipere, skiver og klosser rundt hele bilen, samt alt av skruer og pakninger... Har idag hatt bilen på Ford for å skifte brekkwire og ta etterkontroll, men da viser det seg jaggu at mine kliss nye calipere bak er defekte!? Riktignok biltema calipere, men allikevel. For noe dritt. Hvor lønner det seg å kjøpe nye calipere hen? (bak) Har også fått hivi på nye hjul
  10. Akkurat når man tror bilen til Breda ikke kunne bli noe råere...... Fy feite. Masse kule bilder her
  11. brukte duratec motorer er vel ikke så voldsomt dyre? hør med gedsted autoophug i danmark.
  12. Greit nok at hu hadde et ypperlig brystparti, men dama kunne jo ikke synge. Når i tillegg trommisen ikke klarer å holde seg på takta og gitarene er ustemt, ja da blir det mindre behagelig. Allikevel hakket bedre enn originallåta. Første gang jeg hørte den på radio trodde jeg det var en ny Boyzvoice låt. Jeg lo av hvor stygg den var.
  13. En tur rundt denne banen er vel på toppen av lista over ting alle bilinteresserte må gjøre før de dør.
  14. Pga felgene er 8tom brede og har helt feil innpress vil de stikke godt utenfor skjermkanten. Dessverre.
  15. hehe jeg forutså dette! grom bil! Gratulerer
  16. Er ute etter en billig laptop som skal brukes i et musikkstudio. Skal byttes ut mesteparten av komponentene, så trenger ikke være noe råe greier. Bare skjermen og tastatur funker Christopher Larvik 45258930
  17. Forsikring er som regel dyrt inntil du har fylt 23 år.
  18. janbanan

    EU godkjenning :(

    Tja... Dersom du har store problemer med å komme igjennom en PKK har ikke bilen en dritt på veien å gjøre uansett.
  19. Kan høres ut som bensinpumpa ja. Den burde gå i ca et sekund+ når du vrir nøkkelen et hakk (høres omtrent ut som en mobil som vibrerer). Er ikke så sunt om pumpa går hele tida, hehe
  20. Den har Ford RS sideskjørt samt RS leppe på bakfanger. Ikke hver dag man ser det lenger
  21. hehe på tide at hu slepper å låne bilen din hele tida strøken bil, gratulerer!
  22. Er jo en som selger en Focus RS her inne. Mener det var rundt 160K for å få skilter på den. Pluss på en 100 lapper for bilen, så har du en rimelig Focus RS!
×
×
  • Create New...