Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Vi har jo denne. https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/45222-hvordan-fant-du-fmcn Er noen år siden ja. Bokstaven M forsvant i 2010.
  3. Reproduksjon av karosseripanel. https://musclecargt.com leverer også til euro og japse. Escort Mk1 og 2 er lagervare. Hvem trenger maske når du har hånd? 6:50min.
  4. Hei og velkommen. Har ikke vi en slik tråd fra gammelt av? Lenge siden den eventuelt ble oppdatert.
  5. BergenFord85

    ledbar

    Men e d noen som vet fargen til styrestrøm ledningen til fjernlys på focus 2020?
  6. Today
  7. Hei og velkommen. Vi skulle kanskje hatt en tråd for nykommere? Vet flere forum har slikt hvor nye medlemmer kan skrive en introduksjon.
  8. Må det være fra Biltema? Du har vel ikke langt til bildeler.no ved Liertoppen kjøpesenter på Lierskogen eller Thansen og Bilxtra. Mens du venter på at hverdagen begynner igjen på tirsdag så lim inn noen regnr fra Volvo på nettsidene så ser du kjapt om det passer eller ikke.
  9. Yesterday
  10. Det haster å få bremseklosser fremme til mondeo mk4 og det er utsolgt på biltema. Er det andre bilmerker som har identiske klosser jeg kan bruke? Volvo?
  11. Last week
  12. Noken som har liggande ein sperre innmat til 7.5’’ diff til overs ? Helst gripper,eaton, quaife går an og. er ikkje ute etter orginalt. Skal i en 3.9 scorpio diff, uten orginal sperrinnmat så litt usikker på om medbringere må gjerast noke med ?😅
  13. For femten-ish år siden satte jeg sammen en ohc turbo som bremsa 272hk på svinghulet. Den kosta meg ca 20tusen alt i alt. Alt sammen var brukte deler bortsett fra kam-kittet. Det var en standard is motor med cosworth 2wd stempler og råder. kent fr30 kam, megasquirt sprut, edis 4 tenning, omsveisa cosworth plenum og en sånn kina-intercooler. Brukte vel en t-3 turbo fra en 4wd cosworth på et hjemmesveisa grenrør og en orginal cosworth bensinpumpe. Fikk vel også tak i en brukt 6-pucka clutch billig. fikk den mappa hos volden. Den gikk riktig så godt den. og det var MEEER enn nok pulver i en ellers dønn orginal sierra som var hardt angrepet av stålorm. Det var masse morro for penga, og jeg lærte mye av det.
  14. Her er det en til musikkvideo med sedan Cosworth og en god del andre gamle Forder. Redbull F1 sjåfør, Sergio Perez, som kjører den også
  15. Er vel i grunn litt sjelden den bilen, ikke bare fargen men at det er en stv ST. Fin bil 👍 Letohallen, ja der har jeg bodd mye ☺️
  16. Har noen funnet løsningen?
  17. Jeg opplever helt det samme selv og har bestilt time på verksted for å få det sjekket. Skjedde meg 4 ganger over 14 dagers periode. Kan melde inn etter at verkstedet har sett på den.
  18. Noen som har en sierra cosworth til salgs? Er lokalisert i trøndelag. Prisklasse tar jeg ut ifra farge, tilstand og effekt:) pling på meg en melding her eller på 46779851 adrian:)
  19. Earlier
  20. Skal ha poeng for kreativiteten og håndverk 👍
  21. Første gang har sett ein bil med 3 stephjul 🤣 Fronten var fin då! Men veldig spesiell kombo 🤣
  22. Tja... jeg vet ikke helt hva man skal si, men pent er det ikke hvis du spør meg🤭
  23. Værsågod, bare hyggelig.
  24. Her i tilfellet du ønsker alternativer for å kunne justere litt for å se hva som passer ditt oppsett best. FMU Rising Rate Fuel Pressure Regulator - RCC Turbos Spa Turbo FMU - Fuel Management (turbogemini.com) Fuel management Unit FMU (laurent-motors.com) 10-100 PSI Adjustable FMU – SPA TURBO USA FMU Tuneable Fuel Management Units Fuel Pressure Regulator Adjustable – Affordable Turbo Kits
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...