Jump to content

HELVETES dyre senterkopper!


Aalsen

Recommended Posts

Var innom Ford hos Sullandgruppen nå nettopp for å hente fire nye bestilte senterkopper til felgene. Senterkoppene manglet fra der jeg kjøpte bilen i fjor.

 

Jeg sitter nå her UTEN disse fire nye senterkoppene, for de koster gull!

 

1000,- for fire senterkopper!?!?!? 250,- pr. stk!

 

Jeg syntes det er sinnsykt. Må vente til neste stipend for å rane meg selv for å få fire plastikkrunninger til hjulene. Hehe :D

 

Her er bilde av de felgene jeg har, men de senterkoppene de hadde bestilt til meg dekket også boltene og gikk helt ut til kanten som går rundt boltene på felgen.

7688126_720x0.jpg

Link to comment
Share on other sites

Så du har altså vært hos en forhandler og bestilt deg deler, når delene kommer så innser du at du synes prisen er for høy og kjøper de ikke alikevel? Spurte du ikke om pris før du bestilte?

 

Når det gjelder prisen så er ikke det noe spesielt hårreisende når det kommer til en senterkopp som er såpass stor at den dekker bolt hull etc. Jeg vil påstå at det er en helt normal pris.

Det er ikke gratis og ha bil, og bilbransjen driver tross alt ikke veldedighet, de driver butikk ;) Får bytte til stålfelger og kjøpe billige hjulkapsler på Biltema da.

Link to comment
Share on other sites

Det er dessverre mange som tror at bilbransjen driver sosialkontor, der man bare kan stikke innom og få ting gratis, eller nesten ikke betale noe for tingene. De samme figurene klager i en annen tråd at det er sååååå dårlig utvalg av ting og tang her hjemme i Norge. :D

-Rs Cosworth-

Link to comment
Share on other sites

Det koster 15 kroner å produsere en hjulkapsel, så drøy pris er det.

 

Og hvor får du fra at jeg plutselig skal ha råd til å kjøpe fire stålfelger og hjulkapsler når jeg ikke har råd til fire små hjulkapsler en gang? Insinuerer du da til at hjulkapslene er så dyre at man får fire nye hjul for samme prisen?

 

Jeg trodde de drev med veldedighet jeg? Har jeg missforstått?

 

De jeg kjøpte bilen fra bestilte fire kapsler til meg da jeg fikk bilen og sa ifra at de manglet. Jeg var innom, men da hadde de dratt tidlig og kaplsene lå innelåst på et kontor. Siden har jeg ikke kommet med ned, er ikke bare å kjøre et par timer for å hente noen plastikkdingser. Det tragiske er at det hadde vært mye billige å kjøre tur-retur for å hente dem, hadde kostet like mye som en og en halv hjulkapsel :P

 

Er ikke værre enn at jeg venter til stipendet mitt kommer for å kjøpe disse hjulpakslene. Prisen spurte jeg ikke fordi jeg skal ha dem uansett, må det, kan ikke ha "ny" bil som ser halvferdig ut ;) Men jeg trudde det kosta maks 300,- for fire senterkopper, ikke 1000,-

Link to comment
Share on other sites

Slutt og klage. og ta beina fatt om du ikke har råd til 250 kroner for en senterkopp. Dette er ikke spesielt dyrt!

1986 sierra cosworth "gpa"

1980 escort 1600 sport

2006 BMW e60 520d

2000 Transporter t4 2,5 tdi

2002 Subaru wrx sti prodrive

1999 Honda Cbr 600f

2008 mitsubishi L200

Link to comment
Share on other sites

250,- for originale Ford senterkopper hos Ford høres strengt talt rimelig ut.

 

Delelagret der er ikke et loppemarked, og senterkoppene er ikke av typen 2. parts kopi som du muligens kunne ha funnet til den prisen du ønsker. Grunnen til at du griner er ikke prisen på varene, det er heller din økonomiske status som ergrer deg..

'87 Sierra RS Cosworth (Moonstoneblue, Original) '85 Sierra RS Cosworth (Svart, godkjent ombygd '90)

'83 Sierra XR4i (Hvit) '89 Sierra XR4x4 (Lys blå, 5-dørs SOLGT) '86 Sierra 2.0 iS (Svart, 3-dørs)

'86 Sierra 2.0 iS (Svart, 3-dørs) '86 Sierra 2.0 iS (Svart, 3-dørs) '86 Sierra 2.0 iS (Rød, 3-dørs)

Link to comment
Share on other sites

Da får du komme med regnummer på bilen, og eventuelt delenummer på koppene du bestillte så skal jeg skaffe deg en bedre pris.

Signatur kan være på inntil 5 linjer i normal skriftstørrelse, eller bilde/banner-størrelse 100x800 pixler

Link to comment
Share on other sites

 

Grunnen til at du griner er ikke prisen på varene, det er heller din økonomiske status som ergrer deg..

 

Du er nok inne på noe der :P Har vært student i to år nå og har fått et litt annet perspektiv på penger, hehe.

 

Jeg er litt enig i at det er som folk sier at 1000,- for fire små senterkopper er en litt drøy pris, men det er 100% originalt, 100% Ford :)

Så i bunn og grunn er det eeegentlig ikke såå dyrt, hvis man har penger. Det koster å ha nyere bil, 'det koster å være kar' :)

 

Fikk litt hjelp av min kjære snille far, pluss 25% rabatt hos Ford. Det var ikke dumt, serviceinnstilt på Ford i Elverum :)

 

Da får du komme med regnummer på bilen, og eventuelt delenummer på koppene du bestillte så skal jeg skaffe deg en bedre pris.

 

Tusen hjertelig for tilbudet :D Var innom Ford i stad og kjøpte senterkoppene etter at fattern steppet inn :) Ville få de på felgene så fort som mulig før det blir småstein og dritt bak felgene der, pluss at det ikke så veldig pent ut uten :)

 

Må si at Focusen ble kjøpt for de pengene jeg fikk da jeg solgte min Nissan 200sx s14 1996 mod :D Greit å bytte likt fra 96 til 05 ;)

 

Med 6mnd garanti var det rimelig trygt å bytte til en splitter ny bil selv om jeg er student med lite penger :) (forsikringen er ikke på mer enn 500mnd grunnet 60% bonus) (og gjennom garantien har bilen blitt fikset og helt strøken, med service før jeg fikk den også)

 

Så, hva klager man for folkens! :P Irritasjonen er over :P

Link to comment
Share on other sites

De som mener at en senterkopp bør koste 250,- er seriøst skada. Disse koster 1 krone å produsere, og de lager bråtevis av dem. Dette er KUN for å melke penger ut av forbrukeren!

Hør med Breda, så får du nok en god pris!

 

Handlet nettopp nye senterkopper til toyotan til muttern, 100,- stk.

Edited by armani

2wd sierra cosworth

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...