Jump to content

Jan300

Klubbmedlem
  • Posts

    280
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jan300

  1. Jeg kjører med Rnd 4+4.Men 6.giret er som 4.orginalt.
  2. Nå har jeg Efr 70640.83 og har fullt trykk på 6. gir(samme som 4 gir orginalt) som nevnt.Ladetrykket får man så høyt man vill.Jeg nøyer meg med 1,8 bar da jeg kjører med en bunndel som aldri har vært overhalt og ikke longstuds,lett portet topp og AB07 innsugskam.Har også brukt en litt heftigere innsugskam på en bil her med samme resultat på spoolup men kjentes litt bedre ut på høyt turtall.Forøvrig orginal Weber Marelli og amalventil.
  3. Helt vanlig og ha fullt ladetrykk ved 3500 omdr.med 7064.083 og 4x4 manifold.Med litt brems og full gass på 3000 omdr.spoler den opp til fullt trykk momentant så den manifolden funker helt greit.Ser fram til og høre om 7064.048.(du burde få målt motrykket)
  4. Jeg kommer en tur ser det ut som.
  5. Når dette varmelementet ikke er i orden vil da glødinga også ikke virke?Har en Kuga som det ikke kommer signal inn på glødereleet?
  6. L8 funker fint den har justert et par stykker med siemense 83lb dyser og BW7064
  7. Kjøpte noen tempsensorer for en tid tilbake som skal vise riktig temp. men har ikke sjekket de da jeg også har samme problemet med feil sensor.
  8. Modifisert Elm 327 og programmet Forscan.Brukes med pc.
  9. Hvis den ikke går opp på turtall kan det være tomgangsregulatoren,men det er vel sannsyneligvis den blå vanntempratursensoren.
  10. Jan300

    Fusker

    Kan være flere ting men første jeg tenker på er fase sensor og den blå vanntempratur sensoren.
  11. Har også brukt Innovate sin afr måler i mange år og har byttet sonde kun en gang,dette er lc-1 versionen.Har også en annen bil som går med Lc-2 versionen og den har vi byttet sonde en gang på to år.(ikke imponert av det)Når det gjelder nøyaktighet så har de i vertfall vist korrekt når vi har kjørt med lamdastyring på hjernene.
  12. Hvis den funker vil den variere mellom 0 til 1 volt tror jeg.Målt på den sorte ledningen til sensoren ved varm motor.
  13. Jeg har kjørt med utkoblet ventil og orginal chip men justerte slik at jeg brukte 2 bar mapsensor og hadde ikke slike symtomer du har,
  14. Sjekk vanntempratursensoren og lamdasensoren.Om trykkventilen ikke er tilkoblet skal ikke ha noe disse problemene du har.
  15. Da spørs det om motoren burde mappes om igjen.
  16. Både porting og andre kammer har noe og si spesielt på litt turtall.Har du 2,5bar mapsensor og orginal lamdasonde?Sjekk også pluggåpningene at de er ca 0.9mm.
  17. Hvis du skrur på co skruen på hjernen så har du vel L8 hjerne?I såfall har jeg chip med lamdastyring
  18. Ecuen er lik om det er rød eller grønn lapp,det er chipet som er forskjellen.
  19. Det skal ikke stokkes om på ledninger.Har du fortsatt kutt etter at du har oppgradert tenningsanlegget?
  20. Du må nok ha en kaldere plugg.
  21. Du kan også sjekke med start gass,spraye på pleniumet og innsuget.Sjekk også plugger,er det for liten pluggåpninger kan den hakke litt på tomgang.
  22. Har fått tak i noe men stand er uviss enda så trenger nok flere. Kan du sende pris på pm?
×
×
  • Create New...