Jump to content

Isbanekjøring 12/01/08


Fresh|

Recommended Posts

Ja da er vintern er her dere og vinterhjula bør være montert på for en god stund siden. I anledning av vinterhalvåret har jeg og et par kompiser fått for oss det at vi burde arrangere et lite treff i Sigdal for å leke på isen. Og helst før Gatebil on Ice skal arrangeres. Av erfaring er det ikke mange som dukker opp på FMCN sine autoslalom treff, som And (klubbens treffansvarlig), gjør en innsats for å gjennomføre hvert år. Mulig at mange ikke har grom Forden sin i tipp topp shape for en dag med tyning på dragstripa om sommern, men her er det snakk om å leke rundt på is med sin vanlige bruks bil/vinterbil. Har du tilfeldigvis en bil med bur og ispigg kan du godt stille med dette også :)

Her kreves ikke 300 hk + eller enormt gromme motorer, hensikten med dette er å leke rundt i din vanlige vogn. Selv kommer jeg til å stille i en gjennomrusta sierra stv.

Lufter forslaget her først, vil gjerne se hvor mange som kunne tenke seg å være med før jeg drar igang dette. Dette er ikke noe som arrangeres av FMCN, men dersom klubbens ledelse ønsker å gjøre det til et offisielt FMCN treff sier jeg ikke nei til det. Det har jo vært noen treff i klubbens regi om sommern, kunne vært morro med et treff om vintern også.

 

 

 

 

 

NY INFO

 

For alle som som har meldt seg på og som ønsker å melde seg på, vi har fått ny dato for kjøring. Den nye og endelige datoen er Lørdag 12 januar istedenfor søndag 6 januar. Blir flyttet en helg pga div ting, bl.a Sigdals Rally.

Derfor tar vi påmeldings frist Onsdag 9 januar, så nå har dere litt mer tid til å tenke dere om:)

Beklager om dette skaper dumme konsekvenser for de som allerede har meldt seg på.

 

 

 

 

Oppdatering 07.01.2008

 

Ja var akkurat på tlf med Hebbe nå. Banen Åpner kl 09:00 og det er kjøring frem til det blir mørkt, sånn ca rundt kl 16. Betaling skjer til Hebbe sjøl når vi møter opp der.

Han ba oss (meg) ta kontakt igjen i slutten av uka for å høre hvordan værforholdene er, hvis det snør like mye som det har gjort i det siste så kan det i værste fall tilsi at han ikke har fått måkt ferdig for oss. Den tid den sorg, jeg regner da med at det blir kjøring for det.

 

Men vi kan møtes der kl 09:00 også er det i grunn bare å kjøre vil jeg tro, etter en liten innføring av hvordan banen og regelverk er. (dersom det er noe regelverk) :D

 

 

 

Oppdatering 09.01.2008

 

Dorfern har vært så vennlig å opplyse meg om at det er påbudt med hjelm under kjøring på isen. Så til alle dere som skal kjøre på lørdag, ta med hjelm! Moped hjelm duger hvis du ikke har noe annet.

Da er det forøvrig 13 biler som er påmeldt til helga så nå er det bare å håpe på litt kaldere vær og mindre snø, iallfall til lørdagen er over :)

 

 

Oppdatering 11.01.2008

 

Hold pusten alle sammen! Hebbes Racing melder om store snømengder denne siste uka og kunne ikke garantere at vi kunne få kjøre imorgen

Han brøyter for harde livet og skal gi et endelig svar kl 16:00 idag. Jeg skjønner at dette er en skuffende melding, og tro meg, jeg er ikke veldig fornøyd selv. Men jeg lever i håpet og håper værgudene er med oss. Hang in there!

 

 

 

Enda en oppdatering for idag:

 

Jo det som skjer er at Hebbe har gitt grønt lys for kjøring i morgen

Det var bra sa jeg, da slipper jeg å få mange grinete folk etter meg. Han sitter i traktoren og brøyter akkurat nå og kom til å holde på omtrent hele natta for å la oss leke rundt på isen i morgen

Han sa JA nå og håper på at det ikke skjer noe som gjør at dagen går i vasken for oss. Desverre har ScorpioV6 rett, det er meldt snø i morgen...

Så vi gjør det slik; her er tlf nr mitt 916 76 894.

Alle dere som skal være med: RING meg imorgen tidlig, jeg kommer til å være oppe fra kl 07:00 for å få orden på saker og ting, på den måten kan dere sikre dere på å ikke kjøre bomtur.

Jeg er lei for at det har blitt litt frem og tilbake men jeg kan desverre ikke styre været (uheldigvis) Selv har jeg byttet til piggdekk for anledningen og har ikke lyst til at det skal være bortkasta arbeid.

Edited by Fresh|
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Snakka med Hebbe denne uka og han tror faktisk at det kan bli kjøring allerede i romjula. Da snakker vi jule gave :-)

Jeg har kjøpt inn en 940 Turbo for årets vintersesong og gleder meg som en dritunge!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg er med jeg Carlos.... handla meg en mk 2 rallybil...;)

Romjula høres bra ut...

Edited by kh turbo

1986 sierra cosworth "gpa"

1980 escort 1600 sport

2006 BMW e60 520d

2000 Transporter t4 2,5 tdi

2002 Subaru wrx sti prodrive

1999 Honda Cbr 600f

2008 mitsubishi L200

Link to comment
Share on other sites

I anledning av vinterhalvåret har jeg og et par kompiser fått for oss det at vi burde arrangere et lite treff i Sigdal for å leke på isen. Og helst før Gatebil on Ice skal arrangeres. Av erfaring er det ikke mange som dukker opp på FMCN sine autoslalom treff, som And (klubbens treffansvarlig), gjør en innsats for å gjennomføre hvert år.

Dette er ikke noe som arrangeres av FMCN, men dersom klubbens ledelse ønsker å gjøre det til et offisielt FMCN treff sier jeg ikke nei til det. Det har jo vært noen treff i klubbens regi om sommern, kunne vært morro med et treff om vintern også.

Ja dette har jeg hatt lyst til lenge, men aldri våget ta det lengre en tanken. Som du kanskje fikk med deg på gardermoen i oktober så forstår du hvorfor.

 

Noen forandringer må skje på treffsiden. Og det tar jeg fatt på nå. Begynner å legge planer for sommeren 2008 i disse dager.

 

At du alltid stiller opp på treff er motivasjon nok for å holde det gående.

Tror det blir vanskelig å skrape sammen et treff i løpet av januar i FMCNregi, men stiller ihvertfall som banemannskap om ikke annet.

Link to comment
Share on other sites

Hvilke krav stilles til bilen. Registrert, prøveskilt etc....

Jeg og noen kompiser stiller med en gammel Taunus!

88 Sierra RS Cosworth. Hvit<br />

92 Sierra DOHC 4x4 Turbo. Sølv *DØD*<br />

Prosjekt tråd til alle bilene: <a href='http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/61088-sierra-dohc-4x4-turbo/'class='bbc_url' title=''>Prosjekttråd</a>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...